Followers

Friday, March 11, 2016

Goody For Wedding

Assalammualaikum

Ada orang tu nak kawin tau. Happynya akak! Akak yang lagi excited dari orang yang nak kawin tu..kakakkakaka. 

Bulan 5 ni rancangan nya majlis tersebut akan berlangsung. Dan hari ni akak dah mula tempah itu ini untuk dia..Almaklum ini adalah majlis perkahwinan terkahir dalam keluarga akak. Adik bongsu ni dah 30an pun baru termu jodoh, alhamdulillah.

Jom tengok apa yang ada dalam pikiran akak untuk majlis ini...

layannnnnn


Ini kek kahwin yang akan di potong oleh pengantin..heeee.. dari Yatie Yob Alor Setar.. Akak ambil gambr dari IG beliau di Yatie_Dellwan


Ini pula goody untuk tetamu akak plan nak order dari Yatie_Dellwan juga.

hehehhehe..cukup dulu buat kali ni..nanti akak update yer..hehehhe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...