Followers

Wednesday, November 30, 2011

WHY PAY MORE: Lenguh-lenguh sendi http://ping.fm/o9eNm

Lenguh-lenguh sendi

Petang semalam terasa sangat letih tatau nak cerita macam mana, mungkin sebab terpelecok kat tangga tu..adehhh lepas tu macam dah tempang sket.ahahahahah. Tak jadi nak ke TGV melangut citer CHIPMUCKS...aha you all dah tengok ker..tanyangan till 1st January2012. ish macam best jer. ...well on the way balik rumah singgah kejap Farmasi seksyen 7 cari apa-apa yang patut, Kak-m intent nak cari ubat selsema sesekali terserempak dengan patch ni, tak pernah jumpa pun sebelum ni yang brand ni ada patch macam ni...jadi tergerak hati nak mencuba. Korang pernah cuba ker? Ada apa-apa perubahan? bagus atau idak.


Apapun kak-M hangkut jer sekotak cuba. Balik jer rumah dah terlalu penat langsung lupa nak pakai. ahahahah. Kalau you you nak tau Tiger Balm ni dah ada macam-macam produk dia. Boleh lihat SINI
WHY PAY MORE http://ping.fm/VaeDQ

Blackberry pulak dah

Sebelum kecoh-kecoh pasal Blackberry ni, meh kak-M nak promo sket. Ada sesapa kat luar anan nun nak beli broadband termurah di abad ini..hahahah starterpack cuma RM65 sahaja, pastu bulan-bulan cuma topup RM25, kalau nak guna topup lah kalau tak mo guna dok diam-diam...hmm sesapa yang berminat boleh lah hubungi kak-M di talian tertera atau email pun boleh di emmarinie@yahoo.com.



ok..gambar Blackberry kat atas tu Kak-M punya, hampa ada ker macam ni?  hahahah, itu pun suami terchenta hadiahkan, kesian bini dia guna telefon chokia..hahahah.. sebenarnya tak kisah pun kak-M ni telefon tu tajuk apa, Blackberry ka , strawbery ka..asalkan dapat call and sms pun dah cukup bagus. Selama kak-M guna Blackberry ni ada kot dua kali dah pergi repair dan 18 kali kena sembur dengan hubby..ahahahahh sebab katanya Blackberry tu telepon korporat bukan untuk buat baling-baling, campak-campak...Ya ampun, memang ya pun anak2 dok berebut main telefon tu. Yang terkini kak-M pegi tukarkan LCD screen sebab retak di campak Ahmad Darwish, aku dah terbang ala penjaga gol tu nak sambar, malangnya terlepas jua..hahahah..telefon melayang duit pun melayang. Yang bagusnya, apa sahaja kerosakan mesti boleh dibaiki. siapkan wang sahaja.


Kak-M terbaca di U-Mobile ada tawaran istimewa, kat SINI. Silap-silap dapat percuma. So sesapa peminat Blackberry boleh cuba di SINI. Well, kak-M akui ada yang tak sukakan blackberry ni sebab katanya macam-macam problem, yer lah namanya pon SmartPhone maka memang sangat sensitive, apa pun problem pasti ada penyelisaiannya. Kak-M sendiri pun memula rasa haishhh payah nak guna but lama-lama I fall in love with this Blackberry.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...