Followers

Monday, September 26, 2016

The Fantastic Story at Kota Kinabalu SABAH - Episod 1


Hari ketiga trip kami ke Sabah ialah di Kota Kinabalu. Begini lah keadaan di Jetty Old Jeselton, Kota Kinabalu. Memang tak habis penat lagi. Pagi ni bangun awal sebb trip Islan Hopping ke Pulau Sapi. 


Cuak budak budak dan mak bapa budak naik Speed Boat ni..hahah melambung-lambung boat di lambung ombak. Boat ni gerak sedikit lewat selepas dibenarkan oleh jabatan peraiaran kerana pagi tu hujan agak lebat dan keadaan laut tidak tenang dan merbahaya. Lebih kurang dalam 15 minit juga baru sampai ke Pulau Sapi


Gembira budak ni bila dah sampai. Sebab lepas ni boleh mandi pantai dan tengok ikan. Jalan-jalan kali ni buakn percutian budget tau tapi percuti perabih duit. Memang banyak pakai duit. Nemabung dari awal tahun dah untuk sampai kesini.


Memang macam-macam aktiviti boleh buat kat sini, para sailing, Sea walking, dan snorkling.




yang pompuan-pompuan ni aktiviti makan-makan tepi pantai...hihi...

ok..akak ada kerja..nanti sambung lagi

5 comments:

Adam said...

Assalamulaikum Admin,

Mohon untuk dimasukkan blog saya ke blok tuan. Blog saya:

biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

Sekiranya sudah dimasukkan harap maklumkan kat email saya: biarlembuyangjadilembu@gmail.com

Terima kasih

jaka said...

mantap mas bro artikelnya

tejo said...

terimakasih gan tentang infonya dan semoga bermanfaat

sarmin said...

makasih bos infonya dan salam sukses

PAk JUSTAN DI BATANG said...

Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...