Followers

Friday, May 23, 2014

The Tale of TWO Brother by Samsung

This one is also fun let watch



What is this two berother do in the toilet? 


lets watch full video here



This is really fun video clip on DARLIE. Lets watch








you can watch full video HERE


Bola Tampar...jom!

Bola Tampar??? Teringat kak M akan cerita Maero Attack suatu ketika dulu. Masa tu kak M kecik lagi baru darjah 6 rasanya. memang minat habis dengan cerita maero attack ni. Chun nama pemain bola tampar dalam cerita ini.

Kalau you olls ingat Chun ini yang hebat buat Sommesault Berputar. wahhhh terpusing-pusing bola tu


Minggu lepas, team kak M turun court. wahh kemain semangat we all. nama team we all ialah Maero Attac..kih kih kih...tak per kalah tu memang tetap dah tapi semangat berpasukan yang lebih penting


Kita orang dapat main dua game dan dua game pun kiraorang kalau. Mahu taknya soran g pun dalam team tu tatau main hahhah. udah ler tatau main, peraturan pun tatau dan nak kira markah pun tatau. Anyway we enjoy a lot. Sesekali hujung minggu dalam berkumpul main macam ni memang seronok.


Alooo siap order jersey lagi tau. sama kaler tu. hehe tu lah namnya semangat berpasukan. Sihatkan badan, tingkatkan stamina, itu yang lebih penting.



Hah Sempat lagi tu makcik ni buatkan RVC untuk geng geng dia.  
Main dua game cukup membuatkan kita pecah peluh ghuh memang bacsah lencun. Hari tu memang hujan lebat. campur dengan basah hujan lagi memang betul betul lencun kitaorang..hahha.


Ha look! We are in red. Kalau permainan tapi menang bergaya. Bravo team Maero Attack!

mana yg kau pilih. hitam atau putih Bersama Pencetus Ummah FAKHRUL ISLAM B. MD ZARIN

16 Mei Lepas kat Office kat Kak M, pada sebelah malam di adakan Program kerohanian.
Program bertajuk Mana Yang Kau Pilih, Hitam atau Putih ini menampilkan dua icon muda Malaysia Pencetus Ummah Fakhrul dan Saudara Adlu Kan

Biodata Profil Fakhrul (PU Fakhrul Pencetus Ummah)

Nama Penuh: FAKHRUL ISLAM B. MD ZARIN
Umur : 24 tahun
Asal: Kandang, Melaka
Status : Bujang
Pendidikan : Ijazah UPSI (Pendidikan Islam)
Pekerjaan : Motivator
Profile : Mempunyai kebolehan meniru suara ustaz
Inspirasi : Ustaz Akil Hayy, Ustaz Haslin
Perwatakan : Berkeperibadian menarik & pandai menyanyi.


Maklumat ringkas berkenaan Adlu :

Sekarang berumur 18 tahun, sudah berkahwin (baru berkahwin lebih kurang 2 bulan lepas - Nov 2013). Seorang pelajar yang cemerlang semasa belajar di MRSM. Beliau memeluk Islam sejak berumur 15 tahun, tanpa pengetahuan keluarga dan kawan-kawan seasrama. Sejak memeluk Islam, beliau sangat istiqamah dan bersungguh2 dalam menjalankan usaha mempelajari keindahan Islam dan berniat untuk terus berdakwah dan berkongsi kebenaran Islam dengan lebih ramai orang.  

Alhamdulillah ianya mendapat sambutan hangat dengan kehadiran hampir seratus peserta.
Sesekali dapat pengisian agama sebegini bagus untuk santapan rohani kita.


Majlis berakhir pada jam 11 malam

Sunday, May 18, 2014

Cheesy Carrot Cake

Alhamdulillaj sempat alhirnya kak M menyiapkan tempahan kek carrot ni.
semoga kawan kak M tu berpuas hati dengan rasanya.


Cuma RM70 sahaja. Kalau nak buat sendiri boleh search carrot kek dari blog kak M ni.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...