Followers

Wednesday, February 26, 2014

Its well done!


He love the cake very much!
 That enough to make me happy.

my first attempt to rainbow cake is well done!



Happy Birthday Kaashif.

Monday, February 24, 2014

Rainbow Cake for Kaashif


Sekali lagi Kak M diberi kepercayaan untuk menyediakan sebiji kek rainbow untuk majlis Hari Lahir anak lelaki berusian 4 tahun.

alhamdulillah cantik kejadiannya. Kak M haral kawan kak M dan anak lelaki dia tu suka dengan cake ni.

Selamat hari lahir untuk Kaashif.

Saturday, February 22, 2014

RV Cup Cakes not for Sale......


RV Cup Cakes ni kak M buat khas untuk Majlis Hari Lahit anak kak M semalam.

Resepi asal adalah resepi kek RV jer. Cuma kak M terover bake jadi sedikit kering..hehe..tapi bila dah makan sekali dengan cheese cream frosting jadi sejap jer.

Ramai yang tanya beli kat mana n berapa harga sebiji..opppsss sorry..this is.not for sale...but for future boleh lah consider for sale...hehe

My daughter's birthday


22 Febrbuary 2014, my only lrincess turned 7. How times glies. I can still remeber how im strugling for lives delivery this little Nuha 7 years ago. I was send to HDU due to comolication a day after giving birth.

And today Nuha grow as a smart n good girl!Thank you Allah for this lovely gift to us.

Tahun ni kami raikan hari bahagia Nuha di restoran Belanga seksyen 7. Bukan lah nak menunjuk je apa, tapi untuk memberi keselesaan kepada tetamu istimewa kami.

majlis serba ringkas ini tetap meriah dikunjungan kawan kawan Nuha. Majlis dimulakan pada jam 3.30 petang dan tamat 7.30 malam.

Syukur kerana semuanya berjalan dengan lancar.

Happy Birthday ny sweety Sarah Nuha. Semoga menjadi anak yg solehah dan sentiada mendoakan mommy dan daddy.

Saturday, February 8, 2014

Pre-love baby item for sale


Baby carrier by mother care is only RM 20.00


Still in very good condition.
P

Baby walker by Graco is only RM50.00. Works well and in good  condition


Baby highchair for only RM50.00 is still in very good condition. Can be dismantle into small piecess.

Sarapan pagi ni...owesome!


Monday, February 3, 2014

Tasty Treats on board



Terima kasih di atas kepercayaan yang diberikan. Alhamdulillah Red Velvet Cake kak M sangat mendapat sambutan. Hingga hari ni dah 3 orang tempah kek ini dari kak M. Cuma kak M jer yang tak punya banyak masa untuk buat kek ini. Jadi tempahan adalah bergantung kepada keluangan masa kak M.


My RED VELVET is only RM60.

marvelous!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...