Followers

Monday, October 31, 2011

Lagi-lagi Astro, baca je lah

Kata orang 'sharing is caring', sebab 'caring' lah kak-M nak sharing-sharing dengan you all. Hmm kempen terkini dari Astro ialah berkenaan BEYOND, Apa korang dah install ker the latest BEYOND from Astro nih, Kalau belum dan nak mencuba jangan tergesa-gesa, pi kat sini dulu baca betui-betui, ni ha kat sini jer cer klik BEYOND..eh hang dapat ker klik situ, kalau tak dapat cuba sini plak, BEYOND. heeeeeeeeee.


B'YOND ni pula bukan sebarangan tapi ianya adalah B'YOND IPTV bukan Beyonce yang dok tergedik-gedik kat stage tu..heheheh. Apa pula istimewanya IPTV ni, wahh hebat na teknologi sekarang ni, kalau tak sempat nak nengok movie kesukaan boleh saja rakamkan movie tu, ada kesempatan boleh play semula, huh sapa nak bagi hanya ada di Beyond sahaja. Mana korang nak dapat ni senang jer, cuma telefon la pihak Astro untuk menguruskan pemasangan. Bayaran..errrr ada ker kena apa apa bayaran cuba klik dan baca sini Beyond IPTV .

Lepas tu ada pula high speed broadband lagi, jangan tak tau 30mbps okeh, mana nak cari..la kan ker kak-M dah bagitau di Beyond IPTV lah dari Astro.

Sapa nak pi Old Trafford angkat tangan

Hah? baik punya offer, sepat sapa mau, hehehe jangan main main kak-M dah sampai tau ini Old Trafford, walaupun hanya tegak di pintu masukknya amik gambar..ahahaahahh  tak kisah ler kan yang pasti akak dah sampai situ okay.

  


Hampa tau dak selain dari namanya Old Trafford Machester United Home, tempat ni juga di kenali sebagai Theater of Dream..hah hampa tau kah? Jadi kalau nak ke tempat ni haruslah banyak pakai duit kan, mana nak bayar tiket penerbangan, nak bayar hotel tempat tinggal dan nak kena bayar juga fee untuk masuk ke stadium nih. Atau hampa memang tak minat pun sebab hampat minat Chelsea..hihihi..tak kisah ler minat apa pun kak-M just nak bagitau Mister Potato loba loba ni dok buat kempen peraduan yang pemenagnya boleh dapat tiket kesana. ha! Ada minat, mari masuk pertandingan ini. Klik SINI, Mister Potato at Old Trafford

 Satu hal lagi mesti tertanya-tanya cemana pula nak join ini contest..ish senang sahaja, Klik SINI PULA at OldTrafford Miter Potato,  hmm dapat tak..ada kan.. Apa apaun yang petama sekali kena buat ialah sila beli mana-mana perisa produk Mister Potato yang sedap ini seperti di bawah dari situ kita akan diberitahu apa langkah seterusnya.


ehemmm senang je kan, sambil krup krap, sambil masuk peratuan, manatau anda layak ke sana....

The Adventure of Tintin


Hujung minggu ni pi melangut Tintin ni macam best jek, ahaahah, ada ker sesapa yang dah nengok citer ni, cer citer cer citer..huhu. Kak-M dah lama tak buat lawatan ke panggung wayang. Maklumkan banyak sangat majlis nak dikunjungi..heheheh.. Apapun Tintin ni hasil arahan Steven Spielberg and Peter Jackson. alah pengarah yang sama buat citer Dinosour tu..ha yang popular tu lah.


kot-kot la teringin nak dapatkan sedikit gambaran on this movie ha klik saja sini Tintin. Boleh view sedikit sinopsis tentang cerita ini dan beberapa slot dari galerinya.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...