Followers

Sunday, December 27, 2015

Happy Birthday dear hubby

Happy Birthday Dear Hubby!

Awal pagi lagi akak bangun berkarya. Happy hari ni tengok hubby bangun dalam keadaan sihat walafiat. Hari ni En Hubby dah genap 39 tahun. Kira pra-4 series gitu. Syukur ke hadrat ialahi Allah berikan beliau kesiahatan yang baik, di murahkan reseki dan dikurnaiakan kebahagian berpanjangan. Semoga En Hubby keka; mihasabah diri.

Maaf Dear Hubby, saya tak punya harta mewah-mewah nak hadiahkan awak..heheh.. macam mana awak bagi saya gelang tangan ribu raban. Tapi tetap juga ada hadiah. Semalam saya dan Nuha ke SACC Mall cari hadiah untuk dear hubby. Betapa Nuha dari hari-ke hari ingatkan saya untuk belikan daddy hadiah birthday. Semoga dear hubby gembira dengan hadiah tak seberapa daripada kami anak beranak.

Juga tak ada majlis party mewah sebagaimana awak adalah untuk saya di hotel 4 bintang. Tetap adakan majlis serba ringkas untuk awak di rumah bersama anak anak kita. hehhe

Macam biasa minggu ni suami akak ambil anak dari sekolah jam 9 malam sebab ada oecutan UPSR minggu ni. Jadi akak dan Nuha dan Ahmad dan rancang untuk buat surprise!. Akak dah belikan kek untuk surprise tersebut. Malam ni kita makan pizza aje. Kemas sikit dapur mak...hehehhe.

jadi kami bergelap sementara tunggu daddy sampai rumah. Kita pasangkan lilin di atas kek dan bila daddy masuk je rumah kita nyanyikan lagi Selamat hari Jadi untuk Daddy... yeay!....Yang terlebih suka ialah anak-anak.

Kek ni kak M beli di Buskin Robin. kek Ais Krim gitu. harga dia dalam Rm1055= kalau tak salah. Memang yummylicious. Then pizza ni dari Dominos siap delivery ke rumah. haha mudah belaka zaman sekarang kan. 

Dan untuk itu semoga Dear Hubby gembira senantiasa.

Thursday, December 10, 2015

Pek Baru Mendi dari Arabian Kitchen

Salam Disember rakan-rakan blogger. sungguh le lama kak M tak bersiaran. Almaklum keadaan kesibukan kerja hakiki memang tak dapat dielakkan.

hari ni kak M just nak annouce pek baru dan harga baru Arabian kitchen. Harga baru dan pek baru ni sebenarnya dah berada di pasaran sejak Oktober 2015 lagi. Tapi kak M tak tersempat nak buat entri tentang perkara ini.

Seperti biasa kalian boleh hubungi, sms atau WA kak M kalau nak beli...Penghantaran percuma hanya di sekitar seksyen 7, 8 dan 9 shah alam dengan belian minimum 5kg.

Pos juga boleh cuma harga postage dah meningkat sedikit gara-gara GST. Kena sms kak M dulu untuk check harga pos. biasanya untuk  Pra Bayar. 1/2 kg ialah RM9.00 harga pos dia.

ok ..boleh hubungo kak M

019-2721076






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...