Followers

Sunday, February 28, 2016

Birthday Bash Sarah NuhaAssalammualaikum,
Lamanya akak tak berkarya yer, Almaklum lah dek kesibukan masa ni, nak buka PC tu tak sempat. Apa-apa info semuanya di hand phone saja.

baru baru ni kami meraikan sambutan ulang tahun kelahiran satusatunya anakanda perempuan kami Sarah Nuha yang ke 9. Alhamdulillah Nuha sihat seadanya, seirang anak yang baik, taat ibu bapa dan sentiasa menyenangkan ibu bapa. Untuk kali ni, mummy berbesar hati menyediakan kek istimewa buat Sarah Nuha. Sangat istimewa!


Kek ini adalah kek coklat lembab yang dibalut dengan butter cream. Sedap Nuha cakap, apa lagi kalau dihiasi dengan buahan blueberry dan strawberry. Memang geram anak-anak menengoknya. Dan ianya habis licin. Alhamdulillah, memang happy sangat kalau apa yang kita sediakan mendapat perhatian dan kesukaan anak-anak.Majlis serba ringkas ni diadakan pada jam 3 petang hingga 7 malam pada 21 Febuari 2016. ramai juga kawan kawan Nuha yang datang. dan terpancar kegembiraan di wajah anak mommy yang semakin cantik ni.

NMommy sentiasa doakan Kakak Nuha diberikan kesihatan yang baik, menjadi anak yang solehah dan sentiasa mendoakan kedua ibu bapanya.
Ameen

HAPPY BIRTHDAY SAYANG
No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...