Followers

Sunday, July 5, 2015

Yemeni Mendi, Pes Nasi Arab Nombor 1 Ramadhan ini

Alhamdulillah, sejak awal Ramadhan lagi, memang tak menang tangan. Banyak sungguh permintaan Pes Nasi Arab dari Arabian Kitchen ini.


sedar tak sedar kak M dah terjual lebih daripada 100 pek sejak Ramadhan tahun ni. Siapa yang taknak, pes yang senang di masak sedap dimakan ni hanya memerlukan masa lebih kurang 20 minit sahaja untuk dihidangkan.

dari Perak, ke Terengganu, ke Melaka, Cheras, Bangi, di Shah Alam tok sah kira lah , hampir setiap hari ada aje panggilan nak beli pes ni.



Memang best sebab tiada GST dikenakan. GST tokey bayar. heheh jadi harganya tetap sama

RM17 untuk 1/2 kg
RM30 untuk 1 kg 

kalau nak minta kak M pos pun boleh saja .Kak M akan guna Kotak Prabayar dan insyaAllah akan sampai keesokkan harinya. Boleh refer pada harga di bawah yer.

Info GST - Harga Baru Pos Laju Malaysia

kalau nak beli pes ni boleh terus hubungi kak M di 019-2721076

kalau kak M tak jawab tu maknanya Kaka M sedang meeting. Kalian boleh sms atau whassup kak M

ok jangan tunggu lama-lama. Pes Yemeni Mendhi ni memang sangattttt laris. sebelum kehabisan stok jom beli!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...