Followers

Tuesday, June 9, 2015

Downy Harum Semerbak

Masa kat kampung last week, memang hari-hari akak basuh baju seban stok baju kami sangat limited jadi kena lah basuh untuk dipakai semula.

Kak M perasan yang ada satu keharuman luar biasa. Ye memang sangat luar biasa. Sangat best haruman ini. Rupanya ia adalah dari pelembut dan pewangi Downy. Hanya sedikit tuangan Downy ke dalam basuhan baju mampu membuatkan pakaian kita harum semerbak, terasa sangat selesa dan segar sepanjang memakai pakaian tu.

Lalu balik aje Shah Alam akak terus ke supermarket cari Downy. Wow!. Macam macam jenis wangian ada. Dah botolnya juga sangat menarik. Merah, hitam, merah jambu, biru dan lain lain masing masing dengan aroma yang sunggu menyegarkan.



 Dan akhirnya kak M pilih warna biru muda ni, Sunrise Fresh..ya memang sangat fresh bauan dia. Aduhai...masa basuhan tu, ruang dapur kak M pun dan wangi..hahahaha..betul..tak tipu punya dan bila di ampaian waaaaa terasa satu ruangan rumah kak M wangi aje..apatah lagi nila pakaian dibuai angin di luar, memang syahdu..segar dan nyaman. Kak M ingat lepas ni kak M nak cuba warna warna lain pula.


Ada tak kawan kawan lain yang guna Downy ni. Apa komen kalian? Best tak?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...