Followers

Saturday, November 8, 2014

Strawberry Delight memang mengancam


Hari ni bersantai aje kat rumah. Hubby kat Penang, malam baru balik. Danish ada qiamulalil di sekolah dan nuha pula sekah ganti.

Awal pagi lagi akak dah hantar Nuha ke sekolah . Katanya jam 12.30 tamat hari ni.

Jadi bagi mengisi kelapagan masa ini kak M baking lagi..heee..saja nak asah skil sikit ...sementara ada masa kan.



Kali ini kak M buat Strawberry Delight. Kak M hanya guna ready mix sponge cake flour dadi Bagus Shop. Alhamdulillah, kek menjadi cantik. Kak M potong 2 untuk menjadikan kek dua lapis. Kali ni kak M cuba buat butter cream. 

Rasa tak puas hati sangat sebb butter cream ni tak begitu kental. Maybe kena beat lebih lama. Apapun kak M suka kerana hasilnya agak menarik. Cuma cubaan untuk.membuat bunga memang gagal. Hahahah..takpe..next time cuba lagi. Akak pasti!.


Hah! Amacam? Berapa bintang korang nak bagi...heeee...



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...