Followers

Wednesday, October 8, 2014

Hello Geng! Jom Selfie dan Menang

La ni kan zaman selfie, mefie, wefie dan segala gala fie kan kan kan.....Ha meh sini kak M nak cerita satu benda. Pepagi buta tadi kak-M dah online dek non. Ha, kak M terbaca kat satu papan iklan online ni ada sesuatu yang menarik untuk penggemar-penggemar selfie ni ..hihi..jom jom kita baca terus apa benda yang menarik itu.


Tu dia hai.. KOTEX ada buat peradua nih. senang saja nak masuk peraduan ni. apa nak buat, hangpa hanya perlu upload gambar terbaik selfie hangpa tu..haha nak tau lebih lanjut hangpa kena clik kat bawa tu. baca betui-betui, satni diqualified ..ayaq mata saja...kih kih kih

Confident V-Zone Health SelfV Selfie KOTEX Liners  

haha..senang saja kan? 
meh baca pula apa hadiah hadiah kalau hangpa terpilih sebagai pemenang. tak menyesal punya.


Kan kan kan..dok kata dah tak rugi punya. Kak-M pun rasa macam nak join juga. Hah tak susah pon, hanya selfie dan upload picture korang bersama sedikit kata-kata. hangpa pandai la susun ayat kaw-kaw punya. mesti menang.


Jadi tak mau buang masa jom kita Selfie sama-sama. Clik saja kat link tu dan upload gambar selfie hangpa na....



 
 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...