Followers

Saturday, September 14, 2013

Bercuti ke Cherating


Minggu ni ikut laki ke Cherating, ada Family Day Company dia. Sebelum ke Cherating we all singgah majlis kawin anak member kat PKNS. Jadi jam 3 petang baru gerak ke Cherating.

Cuaca tak begitu baik. Hujan sepanjang jalan dan ada few minor accident. Jadi dah dekat maghrib baru sampai. We all stay at Suria Beach Resort.


Boleh tahan juga lah Suria Beach Resort ni. Selesa dan berpatutan untuk program hari keluarga macam ni.



 Dah penat sangat seharian di perjalanan yang agak lama. Jadi malam ni kasi rehat puas-puas. Charge energy untuk aktiviti esok pula.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...