Followers

Sunday, September 29, 2013

A Teh Tarik Subang Empire


Semalam, seharian kami keluar membeli belah. Hubby memang dah janji dengan anak anak nak belikan mereka hadiah di Toy r us. Jadi dari rumah mertua lagi kami terus Siap dah ke sana.


Sampai sana dalam pukul 11.00 pagi, memang dalam tahap kelaparan teramat sangat. Jadi jom pergi breakfast dulu. Di ground floor hujung sana ada sebuah kedai namanya Teh Tarik. Jadi jom duduk sana. Masing masing pun order. Nuha nak makan tosei,Danish dan Ahmad nak makan rotikosong, aunty Rina dan Daddy pun rotikosong dan mummy makan roti telur bawang.


Alhamdulillah makanan pun cepat sampai. Kedai ni nampak macam tak semnegah jer dengan interior design yang sangat rustic. Tapi makanannya sangat best.teh tarikh dia memang umph!...nak cuba? Kena lah ke Empire Subang.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...