Followers

Wednesday, July 10, 2013

Sebiji burger daging sambil menonton GI Joe

Pagi ni Danish suruh kejutkan dia awal, seawal jam 4.30 pagi. Tau kenapa? Sebab dia nak sahur sambil menonton movie kisahnya.


Menu sahur pagi ini ialah burger daging. Itu lah permintaan Danish. Susah nak cari apa yang dia nak sebab di kala pagi buta begini susah nak datang selera.

Kak M bangun jam 4 pagi untuk sediakan dulu burger tu. Kak M buat dua untuk Danish danUntuk Daddy. 

Burger daging special katanya. Nak dibalut dengan telur daging tu. Ok lah tak dak masalah boleh order jer dengan mommy nak apa pun mommy akan siapkan.

Movie ni pula kisahnya beli di Klang tapi bila pasang di rumah mertua macam rosak plak cd nya maka on the way balik dari rumah mertua ke Shah Alam kami singgaj semula kedai untuk tukar cd tersebut. Sebelum tidur malam tadi Danish dah pasangkan dulu just yo make sure its work. Dan alhamdulillah boleh dimainkan movie tersebut. Sebab nak tengok sangat movie tu lah yang dia nak mommy kejutkan jam 4.30 pagi ni.

Semoga Danish kenyang bersama burger daging dan enjoy watching GI Joe.



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...