Followers

Thursday, May 23, 2013

Untuk dijual....clearance ....

Lama juga hai tak buat aktiviti jualan ni. Memang kena buat juga sebab takbtahan dah nengok lemari penuh beg segala..kot kot aea yang berminat boleh la kiranya sms or call kak M...semuan6a adalah original tau. Memborong di UK nun kisahmya...bila dah membuak dalam lemari menyemak pula rasanya.Jadi elok kak M buka jualan kepada mereka yang berminat...kebanyakannya hanya guna sekali dua sahaja,jadi ianya masih seperti baru.


MK Or Michael Kors...sapa tak kenal jenama popular ni..oeiginal tau..sangat spacious boleh sumbat segala macam dalam tu.ada satu butang magnet ditengahnya utk menutup beg tersebut. Beg ni hanya 3 kaki guna jer. Masih seperti baru...kak M nak jual RM750...masih seperti baru yer...jadi siapa yang berminat boleh terus email kak M di emmarinie@yahoo.com.

Kata orang menang membeli menang memakai...tak gitu?.Pesanan penaja...kain baju kat belakang tu bukan untuk dijual..hehe


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...