Followers

Saturday, March 30, 2013

The Croods


Cuti sekolah seminggu ni memang tak daoat nak bawa depa ni ke mana mana...sian juga. Sebab tu curi juga masa bawa depa layan wayang. Macam biasa kak m bawa ke tgv Bukit Raja Klang jer..lagi pun dekat dengan rumah.




Malam sebelum tu dah buka web tgv sesiap..wa semua citer nak tengok..kakak nak tengok bola kampung, abang pula nak tengok thhe Croods. Takper ler kita pegi dulu nanti lah kita outuskan apa yang boleh kita layan petang tu...

Sampai tgv Bukit Raja dan jam 4 petang...masa tu tje layest ialah 4.50 petang ada ciyer The Croods dan GI JOE..of course la kalau nenfok GI JOE mesti kakak boribf..jadi kita kayan The Croods dulu...

Beli tiket untuk 1dewasa dan 2 kekanak pula 30 hengget lebih wahhh mahai juga yee nengok movie kat panggung nih...nak nunggu kul 4.50 petang tu beliler popcorn dengan airsambil lepas santai kat luar dulu...pintu 7 dah buka per lagi terus jer masuk..heeeee...kemain exited lah depa..

Silapnya tak bawa baju sejuk..sian juga Nuha yang memang tak tahan sejuk nih...kena ler mummy peluk dia sepanjang masa.


Macam biasa sebelum citer tu mula memang depa tayangkan dulu. Ada pula citer Bola Kampung...aduii Nuha dah requeat nak tengok tu pula. Tak per kakak later kita tengok Bola Kampung the Movie pula yer..

Apa boleh buat terdatang awal, jadi melangut dulu iklan iklan movie kat luar panggung ni..hehe

Lebih kurang 4.50 The Croods pun starts..heeee xiter ni memang sangat kelakar. Citwr keluarga zaman batu yang dikenali sebagai The Croods. Mereka ni terdiri daripa
Da seoarang ayah, ibu, nenek, anak pompuan, anak lelami dan seorang baby.

Selamba je kitarang bersila sambil makan popcorn kat sini..hee ada aku kisah...

Ayahnya seorang yang sangat protective..sepanjang masa akan memikirkan keaelamatan semua ahli keluarganya. Mereka tinggal dalam gua. Eeps, anak perempuannya mulai l bosan dengan kehidupan dalam kegelapan mulai cuba keluar berseorangan mencari cahaya. sehinggalah suatu hari dia bertemu seorang lelaki bernama Guy yang akhirnya membawa mereka keluar dari kehidupan kegelapan.


Cerita ni memang sangat komedi. Memang sesuai untuk tontonan seisi kekaurga.

Nama saya Eeps

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...