Followers

Friday, March 29, 2013

Italianise.....di Empire Subang memang sangat best

Salam siaran kawan kawan....hari ni memang letih tersangat. Melayan bebudak ni ha..mcm macam karenah. Dari rumah pergi sarapan dulu kay Khulafa Bistro ..memasing order roti canai dan roti bom..kak m punya macam biasa roti bakar ja..

Lepas tu terus ler ke pejabat. Memang banyak sangay kerja tak tersiap.Jadi pagi pagi memang semangat tu lebih lah. Banyak juga dapat kak m siapkan. Alhamdulillah.

Tengahari kak m dah janji dengan member nak ke Empire Subang...ada member pesan nakvitamin Shaklee...jadi lebih kurang jam 12.00 tengahari terus ke sana. Benudak ni memamg monyok juga sebab dok ingat janji kak m nak bawa depa tengok wayang....iakkk susah kalau dah janji..bebudak ni memang tak sesabau nuntu t janji tu..sabar yer nak satu satulah nanti kita ke wayang pula.


Dah sampai Empire lapar lah pulak. Haiii..mano nak makan..memang sini kedai makan semuanya ekslusif sesangat. Aaiii..nak makan apa nih..pusing sana sini semua rwstoran penuh. Lagi ler hangin bebudak dua orang ni kan.. akhirnya kami singgah di resotan yang memang level orang kayalah sangat..

Restoran Italianise ni terletak bersebelahan dengan restoran Chilies. Memang ler tak der orang kat restoran ni..sebabnya sangat sangat ekslusif...huhuhu. Appertizer? Ya, kami dihidangkan dengan roti italy di cicah dengan olive oil dan cuka..macam pelik tapi bila cuba..aiii boleh tahan ler sedap juga.


 Dah makan tempat yang ekslusif ni, nak meng order pun satu hal...hahaahah poning kami dok pikir nak makan menda....waiter tu ada cakap amik 2 main couse the  dapat 2 free meal for kids.

Maka orderlah grilled chicken dan prawn pasta. Untuk Danish dan Nuha yang dapat free tu we all amik maegerita pizza dan breadcrumb fried chicken.

Tu dia sekaki dia hidang dengan periuk sekali angkat..nah amik kau..hahahaj..tapikan memanglah memang membayar memang memakan, sedap sangay.


Danish memang  tak suka sangat dengan pizza tu. Tak sedap katanya... tapi Nuha pula tak cukup ayamnya nak tambah lagi...huhi...macam macam lah. apaun memang sedap juga lah makan sini..cuma harganya memang pengsannn!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...