Followers

Saturday, March 30, 2013

Diary of Whimpy Kids : Dogs Day


Ini adalah siri keduan The Diary of Whimpy Kid yang berjaya kak M habiskan. Seronok juga episod Dogs Day ni. Memang enjoy sangat baca. Sebelum tidur malam tu kak M akan bacaler sesikit. Tapi kalau dah mula buka buku ni aduhai memang susah nak stop..hehe.


Macam biasa pembaca akan sangat tertarik dengan gaya bahasa yang digunakan. Asalnya buku ni untuk kekanak seumur 9 tahun tapi yang membacanya ialah kekanak seumur 36 tahun...miahahaahahha ada aku kisah....

Kali ni Greg Heffley  banyak mengjabiskan masanya bersama sahabat baiknya Rowley. Ada scene yang sangat melucukan bila mereka sleepover di rumah Rowley dan kekadang di rumah Greg.


Keadaan menjadi lebih lucu dan menarik apabila ayanh Greg membawa pula seekor anjing yang gemar tidor di atas katil Greg.

Heeeee nak tau lebih lanjut  kenalah baca sendiri ya....buku ini cuma RM29.95 sahaja.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...