Followers

Wednesday, December 26, 2012

Pasang surut blogging

Bukan sahaja air yang ada pasang surutnya, blogging pun juga. Begitulah kisahnya kak-M ni. Ada kalanya ssampai 10 entry dalam satu hari..hohoho punya lah macam-macam nak ceritakan. Udah macam jadi full time blogger gitu. Tapi kan ada masanya sampai seminggu pun tak der apa-apa entry.

Itu lah namanya pasang surut blogging. Bukan angin pasang yer, itu cerita lain pula..huhu. 


Kekadang tu satu cerita pun boleh di pelbagaikan entry. Waktu tu mesti kak-M dalam keadaan tenang jiwa dan rasa. Macam-macam idea keluar bertubi-tubi. Kekadang tu Laptop tak pernah off pun seharian..tu dia hai..Kemain memblogging mak kan.

Bila time surut, eh..kau membuka blog pun malas apatah lagi nak membaca nya, Jangan kata nak blog walking, nak buka blog sendiri pun kemain liat.

Sebab apa tau sebab blogging pada kak-M hanya teman hiburan semata-mata. Untuk kenali sahabat baru. untuk berkongsi ilmu dan untuk mencari ilmu. Tidak lebih dari tu.

Salam ceria buat semua blogger di sana , sana, sana.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...