Followers

Sunday, November 11, 2012

Terima kasih kawan....lovely!

Hari ni sunyi jer rasa. Biasanya tiap-tiap pagi riuh rendah dengan suara anak-anak kecoh ke bilik air siap nak ke sekolah memasing. Tapi hari ni cuma ada Ahmad sahaja dengan mummy. Abang dan Kakak ikut aunty ke Melaka, jalan-jalan cuti sekolah.

Kak-M pun tak der lah tergesa-gesa sangat nak menyiapkan macam-macam watu pagi ni. Masuk office macam biasa jer jam 9 pagi. 

Baru jer on lampu dan air-cond, tetiba pintu office diketuk. Yup, my friend just came back from Egypt. Lamanya rasa tak jumpa. Dia ke sana atau urusan seminar. Hampir 2 minggu jugalah. Biasanya kami akan lunch bersama, jadi bila hampir 2 minggu tak lunch bersama memang terasa lama sangat tak jumpa.

She bought me souvenirs. Lovely one. and i really love it. Balik nanti nak terus singgah kedai frame untuk framely benda ni. Thank you frend. Its really beautiful.



2 comments:

MarliaMarble said...

cantik kak..! bestnya pergi egypt..ramai jugak kawan yg study sana tapi tak berkesempatan diberi ole2 sana..=D

Emma said...

memang cantik, dari kulit kayu ke apatah bahannya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...