Followers

Tuesday, November 13, 2012

Gumbiranya mereka

Akhirnya tertunai juga janji-janji ini. Alhamdulillah memasing gumbira dengan hadiah memasing ya. Lama juga masa we all sepnt dalam Toy's r us tu. Ahmad Darwish pun kemain lagi berlari selorong-selorong macam keliru menengokkan macam-macam mainan dalam tu. Suka dia dok tekan dan berbunyi mainan tu dan siap menari-nari lagi.. hahaha, kelakar je gelagatnya.



Abang Danish nak mainan lego gasing katanya. Puas mencari rupanya dah habis stok. Sian dia dan akhirnya dia pilih The finger skateboard. Kakak Nuha pula dengan mainan masak-masak dia dan Darwish dapat sebiji kereta merah. Well, everybody got their gift. Semuanya suka hati dan balik rumah tak sabar-sabar nak main. 



Banyak juga ongkosnya terbang hari ni ya...lebih kurang RM350 lah kiranya. Tapi takpa asalkan dapat memberi kepuasan kepada anak-anak itu lah yang lebih bahagia. Semoga mereka menjadi anak-anak yang berjaya, beriman dan sentiasa mendoakan kedua ibu bapanya. Amin

meh pakat-pakat klik slogan kat bawah ni


 terima kasih ya

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...