Followers

Monday, October 1, 2012

Suspen jer...

Petang semalam amik Ahmad dan Nuha from kindergarten. Ahmad still coughing. Arghhhh, why too long to recover!....

Biasalah mommy ni risau jer memanjang. Jadi selesai dinner, Kak-M bawa Ahmad ke klinik berdekatan untuk check if ada sound lagi dada dia tu.





Mujur tak ramai pesakit malam tu. Alahai ku minta nak jumpa doktor lain , doktor lain pula yang dapat...tak perlah..Huishhh ! Garang benar doktor nih...menurut doktor Ahmad ok jer tak der detect any sound pun. yerlah it may takes some time for him to fully recovered after taking antibiotics, might be in two weeks time. And mommy dont have to worry unless the baby is silence and not active. Kalau dia dah melompat tak berenti ni, maknanya dia ok...

ok...tak der ubat so we went back home and sleep.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...