Followers

Saturday, October 6, 2012

Siap juga akhirnya...melaram ler makcik lepas nih

Alhamdulillah, yang ditunggu-tunggu siap jua. Alkisah my tailor ni jahit baju memang superb despite lambat ya rabbi nak siap. Ada lagi kain akak bagi dia dua tahun lalu pun belum siap lagi. Akak pun dah lupa cemanalah corak kain tu.


KAin ni akak beli online dari wm zaik, you all boleh search via his FB. Memang meletop semua design batik dia dan paling penting ianya adalah sangat murah dari harga pasaran.


Kalau jenis ni kain crepe akak nengok di Sesyen 9 harganya RM500+, tapika wm Zaik ni jual murah dari separuh harga tau..hah kan....memang berbaloi dan pos adalah percuma!....ada lagi dua pasang, harap makcik aku tu sempat siapkan sebelum aku ke kolokium hujung bulan ni.

4 comments:

miz ruha said...

cantik!! ^_^

Emma said...

huhu, memang sangat cantik...siap duit jer lah

Hanif Idrus said...

Dua tahun tak siap..rm250 ok tu.berpatutan

Emma said...

hhahaha, tailor ni memang slow motion sebab menjahit ni hobi jer,, bukan mata pencarian, kalau betui2 rasanya dah bukan kedai kain dah makcik ni..heeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...