Followers

Sunday, October 28, 2012

Ada sesuatu sedang berlaku...mari lihat

Dua tiga hari lepas kak-M ada baca tentang BE di salah satu blog milik kawan kita ni. Jadi hari ni kak-M tergerak pula hati nak usha-usha apa yang berlaku dalam my Nuffnang account. Jarang-jarang sangat kak-M terjah sana. Yerlah, blog apa sangat kita ni kan. Cuma akhir-akhir ni kak-M memang banyak update dan kak-M memang notice memang bilangan pengunjung pun meningkat setiap hari.


Ha kan? Nampaknya kotak CPUV tu, sedang berjalan iklan dari Celcom. Apakah ini yang dimaksudkan BE? Akak pun kurang pasti. Tapi yang akak tau inilah pertama kalinya account akak ada benda ni..hik hi khik...macam ajaib pun ada. Apapun jika ianya adalah earning, kak-M ucapkan berbanyak terima kasih kepada Nuffy kerana Why Pay More ni menjadi salah satu blog untuk menerima CPUV ni. Kiranya hampir 2 tahun aktif blogging baru nak dapat menda ni. Alhamdulillah.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...