Followers

Monday, September 10, 2012

GA lagik...Tefal pulak tu..


Orang-orang dapur memang tak tahan kalau nampak gadjet ni..whuaaaaa! Termasuklah saya. Keh keh keh, Tah cemana boleh terserempak pulak dengan GA ni melalui blog Shahriah, okeh. Ha tu lah dia internet super corridor neh..memang menyambung jer merata tempat.

Kak-M memang peminat periuk belanga tau. Kalau ke shopping compleks memang hangin jer cik Abang, boleh berejam wooo dok melangut kat periuk belanga ni. Tak pernahnya puas dan cukup. Apatah lagi kalau dapat ke Langkawi , akak boleh spent masa berejam dalam Idaman Suri tu. hihihihi

Okeh sebagai menyetai GA yang super mudah ni. Meh sini kak-M nak cerita sikit tentang GA ni. Memang mudah sangat lah GA ni, jadi apa salahnya mencuba nasib kan? Kalau nak tau lebih lanjut boleh refer sini.


Tarikh tutup adalah pada  

Jam 12 tengah malam 25 September 2012

Hah! Amacam, jom lah sama-sama memeriahkan GA ni

2 comments:

Anonymous said...

Mahal ni jenama ni

norazizah awang nor said...

Saya ad jual set tefal murah dr harga pasaran malaysia....saya amik stock direct dr uk...
Boleh check fb saya Estin Trada Kitchenware atau whatsapp saya0196660129

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...