Followers

Tuesday, August 14, 2012

Yeay! Hadiahnya dah sampai

Balik dari office petang tadi macam biasa kak-M memang tengok dulu kalau-kalau ada surat di peti surat. Kekadang tu bil dan selebihnya banyak sampah..kih kih kih, tah apa-apa kertas depa sumbat dalam peti tu, all the kataloqs, advertisement and son on and sometime sampai sarat peti tu dengan all the junk letters.

Wah! Ada sesuatu lah. Sesuatu yang akak dah lupa pun sebenarnya. Ianya ialah hadiah! Hadiah you olss. Yer lah dari siapa? Siapa lagi kalau bukan wanita cun itu.Yeay! Hadiah GA tu dah sampai rupanya. Memang benar janjinya, hadiah akan diterima sebelum hari raya.


Jangan tak caya kak-M dapat tempat ke SEMBILAN okeh..kih !kih! kih!, senyum melebar ko. Ha! sapa nak duga first time masuk GA, first time juga dapat hadiah GA..huhu. Syiok tidak terkira. Dok ingat dah dapat tempat terakhir kan..keh! keh! keh!...Apapun kak-M ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada Kak Sha kerana memberi ruang kepada kami bloggers untuk turut serta dalam kuiz sebegini.

Dalam bulan yang sama kak-M ada juga join contest 'Detik saya bersama Sunlight' yang dianjurkan oleh K.Nor. dari Blog Secubit Garam. Tapi tak der rezeki di situ. Yer lah masing-masing punya rezeki kan. Heee. bila dah menang tempat ke sembilan ni, Wah! bertambah semanagt kak-M nak join GA. Woit! Kak Sha, bila lagi nak buat GA? heeee. Udah ketagih nak ber GA pula ..hahahahha


Walaupun tempat ke SEMBILAN, hadiahnya tetap hebat. Yer lah kan dengan kuiz GA seumpama ini, dapat hadiah yang begitu macam-macam you. Well, kak-M paling suka FM yang Kebaya Nyonya tu, hihihi akhirnya dapat juga, Wah! Senyum lebar lagi kak-M bila buka envelop tetiba terkeluar FM tu. Terus akak tepek kat peti ais.


Ha! ko nampak tak notepad princess tu. Anak I dah book okeh, Nuha cakap tu dia punya. Aiseh! Belum letak cop mohor dah ada yang booked. Dia pun sibuk dok belek hadiah I nih. Heee, katanya kenapa dia tak dapat hadiah pun? Hahah, amiklah nak, then pocket mirror pun dia dah sapu dulu dan keychain juga. Cett! Cepat jer dia audit hadiah mak nya nih. Ada dua biji kerongsang baju, Chopstick, penanda buku dan paling istimewa Kad Raya dari Novelis Shahriah Abdullah. Well mana ko nak cari kan? Hah! Ko ado? Ini lah satu satunya kad raya yang kak-M dapat tahun ini. hihihi.


Sekali lagi kak-M nak ucapkan terima kasih kepada Kak Sha diata sumbangan hadiah yang begitu istimewa. Kepada teman-teman blogger kalau nak terjah Novelis cun ini boleh saja ke Blog beliau di sini. Have fun ya!


2 comments:

Shahriah Abdullah Novelis said...

Wahhh Tahniah!! Syukur Alhamdulillah dah terima yaa.. hati ni cuak aje takut tak sampai sebelum raya atau tak sampai terus manalah tahu kan.. Tahniah yaa.. wahh cakap dengan Nuha kebetulan masa nak masukkan hadiah tu.. ehh ada xtra notepad bagi ajelah hehhee.. rupanya ada princess di rumah yaa.. tahniah yaa. dan tq so sooooo much! Insya~ALLAH nanti ada lagi kuiz lepas raya tungguuuuu :))

Emma said...

Heee, tq for visiting my blog...Nuha yang lebih suka dari maknya...again thanks alot..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...