Followers

Friday, August 3, 2012

Nine West Handbag for SALE! (SOLD)

Aish...! Asik melelong jer kebelakangan ini. Masa dok clear folder terjumpa pula gambar ini. Barang pun masih elok. Jadi akak teruskan lah niat melelong.

Handbag ni akak beli masa kat UK dulu. Iskkk memang semua beg akak beli di sana lah, Balik Malaysia selepas 3 tahun kerja baru lah akak beli Charles and Keith sebiji..Ngeee. Jadi wardrobe tu memang penuh dengan handbag from UK. Ada anak kecik ni memang kak-M prefer bag yang spacious. Almaklum nak sumbat segala botol susu, towel kecik, baby wipe, nappy..ha! kan ke banyak tu.



Beg yang nak di lelong ni ialah Nine West. Buatan US kot. Akak ni tak selidik sangat asal usul barang jenama segala. Asal nampak ranggi, rugged, berkenan memang aku sambar jer.



Beg ini memanglah tersangat baik keadaannya. Material fabrik.Ala-ala kain guni tu. Warna brown macam guni tu lah. Ada dua zip pket di bahagian luarnya. Hehehe biasalah kak-M kan suka beg yang banyak compartment ni. Bahagian dalamnya pula macam biasa ada satu poket berzip dan 2 poket terbuka. 


Jai andaikata ada sesapa yang berkenan boleh ler yer roger-roger kak-M. Kak-M jual dengan harga RM90.00 termasuk kos penghantaran. Senang jer. boleh email kak-M di 
emmarinie@yahoo.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...