Followers

Monday, July 23, 2012

Seronoknya bersahur besama ayah bonda di kampung

Sahur ketiga kak-M adalah di Jitra bersama ayah bonda di Jitra. Biasanya kak-M tak bersahur sangat, tapi tetap bangun untuk ambil segelas Shake. 

Pagi tadi jam 5 dah tersedar dari tidor sebab jam telefon memang dah berdering. Tapi ala-ala malas gitu, lepak-lepak jer atas katil dengan Nuha.

Sejurus bangun terus ke dapur. Hidangan biasa-biasa ajer. Niat nak minum Shake ku kuburkan saja. Bila nengok mak dah panaskan sup dan tomyam dengan nasi lembik, alahai aku pun duduk sama join depa. Hehehehe.

Makan pun sesenduk nasi jer. Alhamdulillah sedap sangat weh!. Pastu melepak layan internet, blogwalking segala. Menanti subuh di Jitra ni agak awal juga. 5.55 macam tu. Lepas solat sambung lagi blogwalking jap lagi nak kemas-kemas baju sikit untuk trip to Langkawi.

Hingga bersambung ya...

5 comments:

SABARINA said...
This comment has been removed by the author.
SABARINA said...

bila hang balik kampung? balik bertiga ja ka

indah.com said...

Bali dgn nuha je, isnin malam naik firefly, now kat langkawi visit Linda sakit.

Hanif said...

berjalan ajer yek..heheheh
Selamat berpuasa.
Lawat kawan sakit?

Emma said...

Ada urusan kekeluargaan yang sangat emergency ni Hanif, jadi kena balik juga kampung. Adik saya yang sakit, teruk juga. Selamat berpuasa juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...