Followers

Thursday, July 12, 2012

Senyuman itu satu sedekah

Susah sangat kah nak senyum? Ada ker orang dalam dunia ni yang tak reti nak senyum? Eh..tak payah bayar sekupang pun kalau nak senyum. Pun ramai yang sukar nak senyum. Bukankah senyum itu juga satu sedekah. Sesuatu yang mampu membuat suatu pihak lain senang, gembira dan ceria. Jadi janganlah kedekut senyum.


Jom lah join Kak-M, ceriakan mereka yang kurang bernasib baik pada bulan Ramadhan ini dengan Listerine! Anda hanya perlu cuba atau beli Listerine Natural Green Tea yang baru, dan Listerine akan mendermakan RM1 atau RM2 kepada rumah kebajikan yang memerlukannya.

Senyuman adalah pemberian yang terindah kepada mereka yang memerlukannya. Jadi, tunggu apa lagi? Jom lah sedekah senyuman anda melalui LISTERINE.

Korang tau tak bahawa memberus gigi sahaja adalah tidak mencukupi. Masih ada kuman tersekat di bahagian celah-celah antara gigi dan menyebabkan gigi berlubang. Untuk melengkapkan rutin penjagaan gigi, anda juga perlu berkumuh dengan pembersih mulut Listerine selepas menggosok gigi untuk membersihkan bahagian celah-celah gigi yang sukar dicapai dengan sekadar menggosok gigi.

Listerine Natural Green Tea yang baru, diperkaya dengan ekstrak teh hijau semula jadi dan dua kali perlindungan flourida membantu mencegah gigi berlubang. Ia membasmi 99.9% kuman dan memberi penjagaan mulut yang menyeluruh!

Dengan penjagaan mulut yang sihat, anda ada lebih sebab untuk sentiasa melemparkan senyuman ikhlas dengan penuh yakin. Jom kita Listerine bersama kak-M di SINI jer.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...