Followers

Monday, July 9, 2012

Restoran Jemari , Seksyen 7 Shah Alam, best jugak!

Ramainya yang berpuasa hari ni. Heh, sapa plak nak teman akak makan nih, udah ler pagi tadi akak makan oat jer, dan sekarang keroncongnya pun dan nak tukar jadi dangdut nih..huk huk huk, kelaparan sudah.

Teringat akak pada sorang adik ni, moh tepon terus adik ni, heeee mujur dia ada masa untuk teman akak. Jom dik kita pi lunch. Pikiaq punya pikiaq teringatlah suatu cerita dalam Jalan-jalan cari makan tu, hah ada restoran jemari di seksyen tujuh. Moh ler kita cuba. Heee.

Tu dia, kalau ku tahu begini banyaknya makan untuk dua orang punya set, mahu
ku hangkut lagi 3 orang untuk join the team..heheheheheh.. yummeh..memang
 sedap sangat,ada kerabu soohon, kailan ikan masin, telur dadar, tomyam campur
 dan ikan kembong masak apa tah

Aku paling suka ikan kembung ni. Tah apa aa nama masakannya. memang sedap!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...