Followers

Monday, June 11, 2012

Sekarang dah boleh tonton 3D movie di rumah..ehemmm

Televisyen ni memang dah jadi satu keperluan di abad ini. Kalau tak der TV ibaratnya hidup di bawah tempurung, tertinggal dengan apa yang jadi seluruh dunia.

Masa masuk rumah baru dulu, hubby belikan sebuah LCD TV yang besarnya 42' untuk hall di bawah dan LCD TV 39' untuk hall atas. Masa dorang hantar tu ada juga dorang cakap-cakap. Kalau TV jenis dulu jenuh lah depa nak hangkut naik ke atas. Habis segala kederat..hehehhe, iyer lah kan dulu-dulu punya kan besar gedabak. Sekarang punya nipis bagai.



Sekarang ni TV bukan sekadar TV, siap boleh browse internet lagi, boleh tonton youtube. Punyalah pelbagai kegunaannya. LG TV pula dah datang dengan pelbagai jenis , siap ada 3D TV lagi, macam kita dok tengok kat panggung wayang tu. Wah memang lah canggih kan. Inilah yang di namakan Rangkaian  3D Smart TV

Kalau nak tau lebih lanjut tentang LG TV yang 3D ni sudilah kiranya melawat web LG di SINI.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...