Followers

Wednesday, June 20, 2012

Raja Segala Serat

Pagi ni breakfast Oat sahaja, awal pagi lagi kak-M dan masuk office. Pagi ni kena jadi panel untuk pembentangan projek akhir. Jadi panel pun kena bersedia lebih awal.

Masuk jer office, capai jer apa yang ada. Stok oat ni memang sentiasa akak standby in case kalau tak dapat luch kat luar or sarapan kat luar, at least i got something  here to eat.


Oat ini juga di kenali sebagai Raja Serat. Makanan ni di kira sebagai makanan kesihatan kerana sifatnya yang baik untuk tubuh. Makanan serat ini boleh merangsang pengeluaran air liur seterusnya memudahkan kita untuk mengunyah dan menelan.

Ianya sangat mudah dihadam dan nutrien akan mudah meresap ke seluruh tubuh badan memberikan kita tenaga. Sesuai dimakan untuk semua peringkat umur dan paling baik untuk kesihatan jantung.

Secawan Oat cukup membolehkan saya bertahan sehingga tengahari ini. Ok.jom makan Oat!

3 comments:

SABARINA said...

bagusnya ada oats...aku kat luar takde dapatler membancuh camnih...bawak roti jer lor...

Kazman / Sue said...

bagus makan ni... tapi kalau lambat basuh bekasnya ... aduhh... dah macam basuh periuk nasik... huuu3x...

Emma said...

heeee, betui...jenuh menonyoh kalau dah beku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...