Followers

Saturday, June 16, 2012

Makan di Airport Langkawi

Heee, lupa plak nak put together this story then I need to post as another entry. Tak pa la kan. Ni masa sebelum boarding tu, we all dah check in semua bebarang, then pi la sarapan dulu. Ada satu kedai nama Anjung Cafe kat tingkat atas just nest to pejabat Kastam.


Biasalah kafe macam ni memang mahai lah kan, no wonder tak der orang makan sini pun. Heee, macam biasa abang tetap pilih nak makan nasi, jadi amik nasi sama lauk ayam kari. Nuha pula nak makan waffer. Oklah buat lapik perut sebelum sampai Shah Alam untuk cari proper food kan.


Rasanya biasa-biasa jer. Tapi bebudak dua orang ni memang licin ler makannya. Ahmad Darwsih di kala ini memang sangat meragam, jadi mummy dan daddy take turn untuk makan. We all laki bini share jer sepinggan nasi goreng.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...