Followers

Thursday, May 24, 2012

Cuti Sekolah Kembali Lagi

Hmmmm... dah nak cuti sekolah, Hari ni hari terakhir. Abang Danish kemain rancang percutiannya, almaklum 2 minggu kan. Lama tu. Takkan nak duk memerap kat rumah jer.  Masa amik abang dah mula bising dia...kerja sekolah pun banyak mummy..heeee, Abang nak ke library Shah Alam tu, nak nengok 3D movie, nak ke sana, ke sini. Wah! kemain dia. InsyaAllah ada kelapangan kita jalan jalan lagi.


2 comments:

ummiarissa said...

time cuti ni lah kita nak bawa anak-anak jalan2..tapi tu lah kena rancang betul-betul..

Emma said...

jenuh gak dok pikir nak bawa ke mana..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...