Followers

Saturday, April 7, 2012

Sizzling Yee Mee

Biasanya masa rehat hari Jumaat  ni memang ler kita ornag keluar agak luar biasa dari biasa..heheheh apa daaa.. biasanya cari makan agak jauh.. Kali ni pi dok melepak di Tesco. Makan di food court dia. Kak-M order Sizzling Yee Mee.. Hmm boleh tahan la rasanya, kak-M suka cili jeruk dan cili kicapnya. Harganya pun berpatutan. satu lagi Sizzling Yee Mee yang sedap pernah kak-M makan ialah di Jusco Bukit Raja. Aha! kali ni sempat snap picture sebab perut  tak begitu meronta untuk makan, maka punya lebih masa untuk buat itu ini. Mari layan gambar Sizzling Yee Mee yang sedap.



2 comments:

Akeyla Frr . said...

NAK JUGAK!!!!!!!!!!!! :-(

Emma said...

sila-sila, banyak lagi kat tesco tu....heeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...