Followers

Friday, April 6, 2012

3 layer Tea at Khulafa Bistro

Masa Daddy seminggu ke Cambodia,lhamdulillah anak-anak sepenuhnya di bawah jagaan kak-M sikit pun tak buat hal. Tak der pula depa ngamuk-ngamuk sibuk-sibuk tanya mana daddy depa..heheeee especially Nuha lah yang setipa malam tidur nak peluk daddy.



Tapi suatu pagi itu agak moody sikit maybe sebab kak-M terjerit0jerit suruh dia cepat. Apa tidaknya liat benau nak bangun tidak, Udah ler jauh benau yang ngantor Danish. Ke seksyen 13 nun, dah kalau lewat takpasal dapat penalti pula Danish. Jadi dia pun macam tak ikhlas jer nak ke sekolah. Bila dah hantar Danish kak-M pusing semula ke seksyen 7 untuk hantar Nuha dan Darwish. Sekali dah dampai sekolah tertido dia, memang agak lewat seikit dia itor malam tadi, tu agaknya liat nak bangun pagi. Jadi nak menjagakan mood dia supaya tak swing, kak-M hantar duku Darwish dan bawa Nuha ke Khulafa. Tu jer restoran yang depa suka. Macam biasa dia pun order makanan dia roti bom dan minuman 3 layer tea. Memang inilah benda yang dia akan order setiap kali ke kedai ini. Atau setidak tidaknya dia akan minum 3 layer tea tu jer. Tah ler apa yang istimewa dengan minuman ni. Pada kak-M kelainan cuma pada jenis gula yang digunakan. Sometime kak-M rasa agak manis minuman ini. Sekali sekala boleh la...you all suka ker?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...