Followers

Thursday, March 22, 2012

Jazz Hijau

Pagi ni kak-M baca satu iklan. Wah! Kebetulan yer...kak-M ni memang peminat hijau. Menengokkan Honda Jazz yang bewarna hijau ni membuatkan daku terkedu. Sejuk mata memandang.Apatah lagi ianya buatan Honda. Kak-M memang ada sebiji Honda City tapi warna Silver, my my MyVi is Green okeh..heheeee. Cakap pasal warna ni memang ada ramai tak fanatik sangat, Macam Kak Red tu..heeee memang segalanya Merah. Bagi kak-M , warna hijau ni sangat sesua dengan diri kak-M, Kalau buka wardrobe you can count what colour in there..heeeee. Majority of my dress are green. 

Apakah ada simbolik apa-apa dengan warna hijau ini? Erkkk depa kalau warna PAS hahha, tak kisah ler kome nak cakap apa. Yang penting akak selesa sangat dengan warna ni. Hijau muda, hijau tua, hijau olive, hijau pucuk pisau, hijau flourocent, hijau lumut...hah! tengok betapa variasinya warna hijau. Kalau ke Jakel nak beli kain pastinya warna hijau yang menjadi pilihan juga..

Hari ni meh kita tengok warna Hijau Honda Jazz ni. OMG! I like, malangnya Honda City yang ada tu masih baru. Kalau tidak..memang akan ku hangkut sebiji ini kereta huhuhu.


Kalau udah namanya pu HONDA, tak perlu lagi kot kita bercerita tentang jentera injinnya segala. Memang dah terang lagi nyata, ianyanya selesa, luas, kemas, cantik..phewwww too many to listdown here. Jadi kot-kot ada yang berminat nak browse lebih lanjut jom ikut kak-M ke HONDA show di SINI.


2 comments:

Kazman / Sue said...

honda jazz ni ada yang guna sistem hydbrid.... jimat giler minyaknyaa...

Emma said...

sangat cantik warnanya....hmm yg dok iklan ni pun jenis hydbrid juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...