Followers

Monday, March 19, 2012

Jadi Kakak Angkat bersama Garnier

Masih segar dalam ingatan masa sekolah rendah dulu, pakat dok berebut nak jadikan orang tu kakak angkat kita. Kalau kita dah dapat jangan ada yang lain pun nak juga, pi cari kakak lain. Ada pula dok berebut kita nak dijadikan adik angkat..huhu...comel jer bunyinya. Nah! kot masih ada lagi yang berkeinginan begitu mari join Garnier di SINI.

Apa yang best dengan program ni, tentu lah sebab ada Kakak Lisa Surihani ..alah..kakak yang baru kawin dengan abang Yusri KRU tu.. Cantiknya kak Lisa ni. Sejuk mata memandang.


Ishhh ada panggilan pula...korang baca detail kat SINI. Jap lagi kak-M datang sambung citer kak Lisa ni kay.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...