Followers

Saturday, March 10, 2012

Chatime and Chawan

Masa jalan-jalan kat Bangsar Village hari tu, kak-M singgah beli minuman di Chatime. Chatime ni agak popular ler juga. kak-M pun tatau sangat tapi kawan-kawan la dok cerita. Bila dah terjumpa jadi mesti la nak cuba. Chatime ni sama ler macam CoolBlog tu juga. Macam-macam perasa pun ada. Kak-M pilih Hazelnut Tea with bubble. Bubble tu actually sago yang besar-besar tu di masukkan dalam bancuhan tea tersebut. Oklah, boleh tahan juga minuman ni. Harganya ikut jenis tea yang kita order, kalau ada tambahan bubble tu lebih la sikit harganya. Overal dalam RM3 lah macam tu.


Dah letih jalan-jalan di Bangsar Village ni, perut pun dan berkeroncong, jadi singgah ler minum petang ala-ala jer di Chawan pula..heee lepas Chatime, Chawan pula. Dekat-dekat situ juga. Kak-M makan cucur udang while my friend makan keropok lekor, kena dengan nescafe tarik..memang Chawan lah!.


2 comments:

Hanif Idrus said...

Macam2 nama ada...hahahha

Emma said...

hmm ya lah, lepas ni tatau ler cha apa pula

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...