Followers

Monday, February 13, 2012

Vitamin

Tengahari tadi Kak-M makan tengahari di Seksyen 7 jer. dah malas dah nak cari makan ktt tempat jauh-jauh. Lagipun nak cepat, menimbun kerja atas meja. macam biasa makan nasi berlauk di Restoran Ayam Kampung, dah jadi tempat makan harian pun, punyalah besusun rakyat beratur nak amik nasi..hiks..okeylah, dah kenyang teringat nak belikan anak-anak vitamin yang dah habis..dan dua bulan juga habis. dah pegi few farmasi semuanya tak der stok, Budak-budak ni memang kak-M bagi depa Vitamin C dan multivitamin dari Scotts. Semuanya untuk protection. Asik demam selsema manjang, jenuh dok usung pegi balik klinik jadi kenalah top up dengan supplement gini kan. Lain lah kalau depa ni memang peminat sayuran dan buah buahan bagai, segala nutrisi tentu lengkap..hmm memang harapan lah kan. Jadi bagi depa those vitamins. 

kak-M singgah Guadian tadi,..eh ada pula yer..then perlagi, lama jugalah dok melangut dalam farmasi tu. Ni ler masalah akak diknun, nak beli benda lain,sekali banyak benda lain yang kuhangkut sekali..ahahhaha.. Dok melangut-langut tu, kak-M sambar juga satu Vitamin C untuk Kak-M la. 500g, yer lah asik dok selema jer, memang stok ni pun dah lama habis.

 

 Korang ada? I mean ada amik vitamin ker? Meh ler share, korang makan vitamin cap apa? manatau ada yang bagus and value for money..heee

Sebelum terlupa, meh pilih hero pujaan hati, Klik SINI je..okey done.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...