Followers

Monday, February 27, 2012

Family Outing

Hari Ahad semalam, semua dah terkelepek keletihan mengemas selesai kenduri tu. Jadi Daddy cakap tak yah ler lagi nak masak masak bagai. Jom kita pi makan kat luar. Lagi pun daddy ada hutang degan Nuha. Jadi kali ni family outing ke  Empire Subang. Bonda mertua pun ikut sama dan anak buah kesayangan Syabil yang memanf selalu hujung minggu bermalam dengan we all.


Selesai beli hadiah kami lunch di Serai. hmm okey juga, kak M makan char koew teow, bonda mertua makan meehun tomyam dan danish makan nasi lemak. Syabil dan Nuha makan fries dan daddy cuma makan desert jer. Kak-M suka sangat dengan pavlova di sini memang enak, sempat makan sesudu jer, yang lain budak budak ni berebut-rebut habis licin. Hmm sambil nunggu makana sampai masing-masing dok ujilari their new toy..ahahahah. Nuha dapat laptop tu, " A Barbie Laptop'..Memang bertuah ler ko anak. Umur 5 Tahun dah ada laptop. Laptop ni lebih baik pada kak -M sebab sebelum ni dia minta set dapur masak masak tu. Jadi laptop ni lebih educated gitu, ada macam-macam aktiviti juga. daddy ni memang kalah dengan anak-anak apa nak memang dia beli jer. Tengok tu, Nanny dok layan cucu..hheheh



Ini pula kisah Ahmad Darwish yang meragam. Tah apa yang tak kena. Jenuh kami dok bergilir layan dia. Mengamuk jer. Mujur dia dah baik dari demam.


Budak dua orang ni yang tak der kena mengena dengan hari lahir pun dapat toy baru..hahahah, menumpang ler kan..seronok depa ni kalau dapau ke Toy r us'. kemain melilau dalam tu tak tentu arah. Pinau mata agaknay dia dikelilingi mainan segala. Mujur masingmasing tak buat hal. They are all behave. Luv you guys.

2 comments:

indah.com said...

enjoy jugak nampak

Emma said...

hmmm..layan kan jer budak budak ni... alih alih makan fries je...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...