Followers

Sunday, February 26, 2012

Birthday Gift


sambungan dari entry birthday bash lepas, kali ni kak-M nak kisah hadiah yang Nuha terima for this 5th years old birthday. WHat a coincident, dia dapat beg yang almost the same cuma beza saiz ajer termasuklah hadiah beg dari mummy.hahahah. Apapun Nuha memang suka sebab Nuha ni memang suka melaram, pegi sekolah pun tukar tukar beg.. Ish esok besar tatau ler cemana gayanya. Tak ketinggalan Nuha juga dapat hari books and colour from maklong, terima kasih banyak banyak maklong, malam tu juga Nuha dah buat latihan dalam buku tu. Dan hadiah yang sangat besar dari Dr Zul , kawan mummy tu, set mainan rumah rumah..hmm dah siap susun dalam display cabinet pun. Ada juga teddy bear and dolly doll.. semuanya memang dia suka sangat. dan hadiah dari abang danish pula ialah mainan puzzle. Yang paling best Nany bagi huba rantai dan gelang emas..owhhh mummy pun tak der tu semua anak oii, bertuahnya hang. Terima kasih banyak banyak kepada semua yang hadir ke kenduri hari lahir nuha bersama hadiah hadiah ni. Terima kasih daun keladi, tahun depan kenduri lagi...

7 comments:

.........cP~ said...

Wah..mintak sikit hadiah..

Kazman & Sue said...

wah... seronoknya dengan hadiahhhh...

Emma said...

heheeeh..suka sangat anak dara ni dapat hadiah banyak..heeee

NMS said...

Happy Birthday Sarah Nuha!!! Best tak hadiah aunty santek bagi?

Emma said...

mestilah best! siap susun dalam display cabinet lagi

SABARINA said...

pelagi..cucu pompuan sorang jer baru ada...pulun la beli barang kemas....eee bestnyer...

Emma said...

Menantu pompuan yang dua ni bila ler pula dapat rantai emas kan..hihihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...