Followers

Thursday, December 1, 2011

Undi itu adalah RAHSIA

Salam ceria di pagiJumaat. Penghulu segala hari. Semoga semuanya berada dalam keadaan sihat dan selamat dibawah lindungaNYA. hari ni mood ada kureng sket. Mungkin sebab tak cukup tidur. Mata pun merah-merah jer n malas sesangat nak mauk ofis. jadi entri pun macam kusam saja.


Persidangan UMNO dah pun berlalu memberikan tanda-tanda PRU13 semakin hampir. You all dah pernah mengundi ker? Boleh semak data keahlian di SPR. Kalau yang belum pernah boleh terus mendaftar. Jangan tak undi yer kerana satu untdi itu boleh  membawa satu kemenangan juga. 

Kepada sesiapa yang masih mahukan Boradband murah semurah RM25 sebulan sila pm kak-M yer. Stok masih ada. Yang nak cuba offer dari U-Mobile boleh lihat SINI.  Offer di U-Mobile tu kata ada lebihkurang 10 unit Blackberry untuk diberi percuma sepanjang tahun ni..hmmm tahun ni pun dah tinggal beberapa hari jer kan. You all pernah cuba KOYOK ni tak? baru punya. Khabarnya sangat mujarab untuk sakit-sakit belakang bahu tu. Komen la sikit.


2 comments:

zahidahwahid said...

dah mendaftar hari tu....hehehe

New Entry: 02- The meaning behind your blog name

Jom buat Cabaran 30 hari

Emma said...

Bagus, kak dah lama daftar tapi sekali pun tak penah ngundi hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...