Followers

Wednesday, November 30, 2011

Lenguh-lenguh sendi

Petang semalam terasa sangat letih tatau nak cerita macam mana, mungkin sebab terpelecok kat tangga tu..adehhh lepas tu macam dah tempang sket.ahahahahah. Tak jadi nak ke TGV melangut citer CHIPMUCKS...aha you all dah tengok ker..tanyangan till 1st January2012. ish macam best jer. ...well on the way balik rumah singgah kejap Farmasi seksyen 7 cari apa-apa yang patut, Kak-m intent nak cari ubat selsema sesekali terserempak dengan patch ni, tak pernah jumpa pun sebelum ni yang brand ni ada patch macam ni...jadi tergerak hati nak mencuba. Korang pernah cuba ker? Ada apa-apa perubahan? bagus atau idak.


Apapun kak-M hangkut jer sekotak cuba. Balik jer rumah dah terlalu penat langsung lupa nak pakai. ahahahah. Kalau you you nak tau Tiger Balm ni dah ada macam-macam produk dia. Boleh lihat SINI

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...