Followers

Wednesday, November 23, 2011

And its begin...

Mulanya cuti sekolah ni, mak bapa yang tak der bibik kat rumah mula pening kepala. Mana ler nak letak anak-anak masa kita bekerja. Hahahah situasi yang sama dialami oleh Kak-M. Abang yang darjah dua ni tak nak pulak balik dok kampung dengan nenek sebab dia nak ikut mummy masuk office. Bila Nuha tahu dia pun nak ikut mummy masuk office, mujur Ahmad Darwish masih tak tahu apa-apa. Jadinya kak-M pun bawa lah dorang kemari. huih....jenuh nak melayan, kerja kak-M yang melonggok bertambah tinggi longgokkannya..ahahaha, tak po lah anak-anak tu penghibur hati, pandai-pandai la bawa diri.



Jadi sebelum masuk office, bawa depa ni pi jamu perut dulu, mana lagi Khulafa la, Abang makan Maggie goreng dan Milo Ais, Nuha pula Roti bom dan three layer. huhu..pastu time kat office dorang buat hal sendiri, pandai ler dia main game ker, ipad ker, do print and colour..hmmmm..layann



Dan sekarang lunch, hmmm bungkus jer yer anak-anak, mummy tak sempat dah nak keluar, jam dua kena masuk meeting, anak-anak tinggal kejap dengan pembantu. heheheheh...

5 comments:

myblog said...

heheheheh...sama ler kkita. Pening bila cuti sekolah..nenek jadi mangsa...hahha

Kazman & Sue said...

haaa3x... kami selalu buat macam tu kalau cuti sekolah....sama la kita..

Emma said...

heheh..itulah ceritanya...tapi sometime syok juga ada dorang ni kat office, jadi radio...hahahah

Cik Olive said...

Kak M, hantaq la danish balik kampung hijrah ble kawan ngan haziq...haziq dok lorat nak balik tp kami yang tak bagi sebb kesian tak dak kawan.

Emma said...

hahha satni penin tokwan dok layan cucu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...