Followers

Wednesday, October 19, 2011

Take a Break, Have a Cup of NESVITA


Petang semalam, singgah kejap di Giant Sek.7, ada barang dapur sikit nak beli, dok jalan-jalan dalam tu, terlintas pula nak something to eat masa kat office. Iyalah kan, bila penat rasa malas nak keluar jadi boleh saja makan minum dalam office. Jadi kak-M pilihlah NESVITA 3 in 1 Oat... heee..dah ia adalah minuman bijirin berkhasiat. Mari minum


Hanya perlu campurkan i sachet NESVITA ke dalam 200 ml air panas dan minum. Minuman ni kaya dengan zat besi, kalsium dan vitamin A,C,D,E. Semestinya baik untuk kesihatan kita.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...