Followers

Monday, October 31, 2011

Sapa nak pi Old Trafford angkat tangan

Hah? baik punya offer, sepat sapa mau, hehehe jangan main main kak-M dah sampai tau ini Old Trafford, walaupun hanya tegak di pintu masukknya amik gambar..ahahaahahh  tak kisah ler kan yang pasti akak dah sampai situ okay.

  


Hampa tau dak selain dari namanya Old Trafford Machester United Home, tempat ni juga di kenali sebagai Theater of Dream..hah hampa tau kah? Jadi kalau nak ke tempat ni haruslah banyak pakai duit kan, mana nak bayar tiket penerbangan, nak bayar hotel tempat tinggal dan nak kena bayar juga fee untuk masuk ke stadium nih. Atau hampa memang tak minat pun sebab hampat minat Chelsea..hihihi..tak kisah ler minat apa pun kak-M just nak bagitau Mister Potato loba loba ni dok buat kempen peraduan yang pemenagnya boleh dapat tiket kesana. ha! Ada minat, mari masuk pertandingan ini. Klik SINI, Mister Potato at Old Trafford

 Satu hal lagi mesti tertanya-tanya cemana pula nak join ini contest..ish senang sahaja, Klik SINI PULA at OldTrafford Miter Potato,  hmm dapat tak..ada kan.. Apa apaun yang petama sekali kena buat ialah sila beli mana-mana perisa produk Mister Potato yang sedap ini seperti di bawah dari situ kita akan diberitahu apa langkah seterusnya.


ehemmm senang je kan, sambil krup krap, sambil masuk peratuan, manatau anda layak ke sana....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...