Followers

Monday, October 31, 2011

The Adventure of Tintin


Hujung minggu ni pi melangut Tintin ni macam best jek, ahaahah, ada ker sesapa yang dah nengok citer ni, cer citer cer citer..huhu. Kak-M dah lama tak buat lawatan ke panggung wayang. Maklumkan banyak sangat majlis nak dikunjungi..heheheh.. Apapun Tintin ni hasil arahan Steven Spielberg and Peter Jackson. alah pengarah yang sama buat citer Dinosour tu..ha yang popular tu lah.


kot-kot la teringin nak dapatkan sedikit gambaran on this movie ha klik saja sini Tintin. Boleh view sedikit sinopsis tentang cerita ini dan beberapa slot dari galerinya.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...