Followers

Wednesday, September 21, 2011

PAPPA RICH

Semenjak dua menjak lepas raya ni, kerja-kerja dipejabat memang melambak...adoi tak menang tangan kak-M, hunjung minggu pula sibuk dok mengopen house sana sini. Hari ni kak-M rasa dah makin kurang sikit la bebanan itu, Pagi-pagi lagi kak-M dah basuh baju sebab plan pada jam 10.30 pg nanti nak balik rumah jap untuk sidai baju baju tu. ok settle. Bila dah 10.30 tadi, owh perut terasa sangat lapar sebab memang tak sempat breakfast pun pagi ni, hanya segelas air suam aje. Jadi ronda-ronda sek.7 jumpalah Papa Rcih ni. Gaya dari luar memang dah menang dah restoran ni. So cari parking la, apa lagi.


 Sorang-sorang pun jadik jer kak-M ni, cari port dan mula baca menu,owh rupanya ala=ala old town white coffee gitu menunya dan anatara favourite restoran juga tu. Nak makan apa yek...sebab jam pun dah hampir 11.00 makan kak-M decide untuk BRUNCH gitu. maka koewteow goreng dan teh air. Sambil menunggu sempat lagi update FB, almaklum tempat ada wifi free kan, jadi kita gunakannya.


Okeh teh ais, siap, gelas nampak besar tapi okay ler, rasa? Biasa-biasa ajer lebih susu kot n lebih ais jadi air tehnya tu sikit jer sebenarnya.
Ni pula Char Koewteow katanya, tapi pada kak-M ianya ialah koewteow goreng, heheheh, rasanya? oklah, ala-ala chinese tatste juga kot. tak berperasa sangat , dihidangkan bersama sedikit sambal ke sos tah. boleh la..kenyang la perut yang kelaparan tadi. Harganya? Semua yang kak M makan tu RM15.00...ulang sekali lagi RM15 okeh....sendiri mau ingat, ini adalah harga paling normal di seksyen ini....heheheh,,,okeh sesapa kot-kot teringin nak lepak-lepak Pappa Rich ni boleh ler cuba. Menu roti-rotinya pun nampak mengiurkan ...ohya sebelum terlupa tokey dia cakap sehingga hujung bulan sembilan ni ada coffee free waktu pagi....heee

2 comments:

nureenina said...

wah! teh beng ngan char koeyteow! feveret uh~ bestnyer :)

mintak komen sikit :)

http://nureenina.blogspot.com/2011/09/profesionalkah-kita.html

Emma said...

heheh dah comment pun...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...